Vijesti otkrile kako je Krivokapić ‘skupo’ platio državni stan u Kortoru

Objavljeno: 30.04.2019, 16:04h

Dugogodišnji predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić postao je prije 18 godina vlasnik stana na ekskluzivnoj lokaciji u Starom gradu u Kotoru, koja ga je u najskupljoj računici koštala nešto više od 30 eura po kvadratu. Taj stan je prethodno bio svojina državne kompanije Luka Kotor u kojoj je Krivokapić svojevremeno radio. To pokazuje dokumentacija Uprave za nekretnine koju su Vijesti dobile na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama. Iz dokumentacije nije jasno po kojoj tačno cijeni je Krivokapić postao vlasnik 110 kvadrata stambenog prostora u staroj kamenoj kući na adresi Stari grad 309, jer su odstupanja moguća zbog inflacije i mogućih kamata, ali računice govore da je cijena bila od oko 1.500 eura do oko 3.600 eura, prenosi portal Vijesti.

Dugogodišnji predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić postao je prije 18 godina vlasnik stana na ekskluzivnoj lokaciji u Starom gradu u Kotoru, koja ga je u najskupljoj računici koštala nešto više od 30 eura po kvadratu.

Taj stan je prethodno bio svojina državne kompanije Luka Kotor u kojoj je Krivokapić svojevremeno radio.

To pokazuje dokumentacija Uprave za nekretnine koju su Vijesti dobile na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama. Iz dokumentacije nije jasno po kojoj tačno cijeni je Krivokapić postao vlasnik 110 kvadrata stambenog prostora u staroj kamenoj kući na adresi Stari grad 309, jer su odstupanja moguća zbog inflacije i mogućih kamata, ali računice govore da je cijena bila od oko 1.500 eura do oko 3.600 eura, prenosi portal Vijesti.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply