Brnabić razočarana Ramom

Objavljeno: 30.04.2019, 11:09h

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić je rekla danas da je razočarana premijerom Albanije Edijem Ramom, jer je mislila da ima drugačiju viziju Balkana i odnosa Srba i Albanaca, a da on zapravo skuplja poene na populističkim stvarima, prenosi Beta. Brnabić je za televiziju Pink rekla da je Rama govorio jednu stvar u odnosima jedan na jedan, a da drugačije priča na skupovima i za “svoju javnost”. “Ja ne gledam na politiku mnogo drugačije nego na međuljudske odnose”, rekla je Brnabić i dodala da će uvijek razgovarati sa Ramom. Ona je kazala da bi voljela da u politici bude malo više iskrenosti.

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić je rekla danas da je razočarana premijerom Albanije Edijem Ramom, jer je mislila da ima drugačiju viziju Balkana i odnosa Srba i Albanaca, a da on zapravo skuplja poene na populističkim stvarima, prenosi Beta.

Brnabić je za televiziju Pink rekla da je Rama govorio jednu stvar u odnosima jedan na jedan, a da drugačije priča na skupovima i za “svoju javnost”.

“Ja ne gledam na politiku mnogo drugačije nego na međuljudske odnose”, rekla je Brnabić i dodala da će uvijek razgovarati sa Ramom.

Ona je kazala da bi voljela da u politici bude malo više iskrenosti.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply