KCCG: Od sjutra su dozvoljene posjete

Objavljeno: 31.03.2019, 18:27h

U skladu sa poboljšanjem epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od ponedeljka, 1. aprila 2019. godine, u Kliničkom centru Crne Gore biće dozvoljene posjete pacijentima na bolničkom liječenju u terminu od 14 do 15h, saopšteno je iz KCCG. Iz KCCG napominju da u Klinici za infektivne bolesti i u Akušerskom odjeljenju sa jedinicom za novorođenčad posjete nijesu dozvoljene, dok su u odjeljenjima za intenzivnu njegu posjete ograničene i po posebnim kriterijumima. Zbog opasnosti od virusa gripa, posjete pacijentima u Kliničkom centru Crne Gore su bile zabranjene od 9. januara.

U skladu sa poboljšanjem epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od ponedeljka, 1. aprila 2019. godine, u Kliničkom centru Crne Gore biće dozvoljene posjete pacijentima na bolničkom liječenju u terminu od 14 do 15h, saopšteno je iz KCCG.

Iz KCCG napominju da u Klinici za infektivne bolesti i u Akušerskom odjeljenju sa jedinicom za novorođenčad posjete nijesu dozvoljene, dok su u odjeljenjima za intenzivnu njegu posjete ograničene i po posebnim kriterijumima.

Zbog opasnosti od virusa gripa, posjete pacijentima u Kliničkom centru Crne Gore su bile zabranjene od 9. januara.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register