Generalni sekretar OEBS-a od sjutra u posjeti CG

Objavljeno: 31.03.2019, 14:07h

Generalni sekretar OEBS-a Tomas Greminger boraviće u posjeti Crnoj Gori naredna dva dana, saopšteno je iz Misije OEBS-a u Podgorici i najavljeno da će razgovarati sa crnogorskim zvaničnicima, opozicionim liderima i predstavnicima nevladinog sektora. Greminger će se sastati sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, predsjednikom Parlamenta Ivanom Brajovićem, premijerom Duškom Markovićem, potpredsjednikom Vlade Zoranom Pažinom, ministrima kulture i sporta Aleksandrom Bogdanovićem i Nikolom Janovićem i državnim sekretarom u Ministarstvu vanjskih poslova Zoranom Jankovićem, prenosi Mina. “Greminger će se susresti i sa liderima opozicionih partija i predstavnicima nevladionog sektora”, kaže se u saopštenju. Generalni sekretar će održati sastanak i sa predstavnicima medija, Medijskog Savjeta za samoregulaciju, Agencije za elektronske medije i Sindikata medija Crne Gore kako bi razgovarali i razmijenili informacije o slobodI medija, slobodi izražavanja i stanju medijskog razvoja u državi.

Generalni sekretar OEBS-a Tomas Greminger boraviće u posjeti Crnoj Gori naredna dva dana, saopšteno je iz Misije OEBS-a u Podgorici i najavljeno da će razgovarati sa crnogorskim zvaničnicima, opozicionim liderima i predstavnicima nevladinog sektora.

Greminger će se sastati sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, predsjednikom Parlamenta Ivanom Brajovićem, premijerom Duškom Markovićem, potpredsjednikom Vlade Zoranom Pažinom, ministrima kulture i sporta Aleksandrom Bogdanovićem i Nikolom Janovićem i državnim sekretarom u Ministarstvu vanjskih poslova Zoranom Jankovićem, prenosi Mina.

“Greminger će se susresti i sa liderima opozicionih partija i predstavnicima nevladionog sektora”, kaže se u saopštenju.

Generalni sekretar će održati sastanak i sa predstavnicima medija, Medijskog Savjeta za samoregulaciju, Agencije za elektronske medije i Sindikata medija Crne Gore kako bi razgovarali i razmijenili informacije o slobodI medija, slobodi izražavanja i stanju medijskog razvoja u državi.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register