Danas novi protest u Podgorici

Objavljeno: 30.03.2019, 05:30h

Na protestu u subotu predstavnici parlamentarne opozicije će na bini potpisati Sporazum o budućnosti

Sedmi građanski protest pod sloganom ‘Odupri se – 97.000’ biće održan sjutra, 30. marta, sa početkom u 18 sati na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

“Naš otpor se širi! Tokom cijele sedmice, organizovane su nenasilne akcije kako od strane pokreta ‘Odupri se’, tako i od strane drugih organizacija i pojedinaca. Otpočeli smo opkoljavanje institucija, sigurni da će uskoro njihovi zaposleni moći da obavljaju svoj posao profesionalno i bez pritisaka. Samo na ovaj način možemo da izvršimo pritisak na sistem, omogućimo promjene i ostvarimo slobodu izbora na civilizovan način. Na protestu u subotu predstavnici parlamentarne opozicije će na bini potpisati Sporazum o budućnosti. To je važan korak ka jedinstvu i solidarnosti svih elemenata u društvu“, poručili su iz Organizacionog odbora protesta ‘Odupri se – 97.000’.

Na sastanku predstavnika građanskog pokreta ‘Odupri se’ i opozicionih prvaka u srijedu postignut je sporazum oko dokumenta ‘Dogovor za budućnost’. Dokument će, nakon što ga danas potpišu opozicioni poslanici/ce, biti objavljen.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register