Naser Orić oslobođen optužbi za ratnli zločin

Objavljeno: 30.11.2018, 14:27h

Apelaciono vijeće Suda BiH je izreklo danas oslobađajuću presudu bošnjačkom ratnom komandantu u Srebrenici Naseru Oriću i pripadniku Armije BiH Sabahudinu Muhiću, koji su se u ponovljenom postupku teretili za zločin nad ratnim zarobljenicima srpske nacionalnosti na području Srebrenice i Bratunca. Orić je zahvalio porodicama poginulih pripadnika Vojske Republike Srpske koji su pred Sudom BiH svjedočili u njegovu korist. “Ovim putem želim da izrazim saučešće porodicama ubijenih i da im se zahvalim i čestitam što su smogli snage i na Sudu BiH kazali istinu da su njihovi najvoljeniji poginuli u borbama”, rekao je Orić, prenosi Klix.ba.

Apelaciono vijeće Suda BiH je izreklo danas oslobađajuću presudu bošnjačkom ratnom komandantu u Srebrenici Naseru Oriću i pripadniku Armije BiH Sabahudinu Muhiću, koji su se u ponovljenom postupku teretili za zločin nad ratnim zarobljenicima srpske nacionalnosti na području Srebrenice i Bratunca.

Orić je zahvalio porodicama poginulih pripadnika Vojske Republike Srpske koji su pred Sudom BiH svjedočili u njegovu korist.

“Ovim putem želim da izrazim saučešće porodicama ubijenih i da im se zahvalim i čestitam što su smogli snage i na Sudu BiH kazali istinu da su njihovi najvoljeniji poginuli u borbama”, rekao je Orić, prenosi Klix.ba.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register