Advokat: Hapšenje Medojevića, brutalno pravno nasilje

Objavljeno: 30.11.2018, 14:37h

Donošenje rješenja da se stave u zatvor poslanici Demokratskog fronta Nebojša Medojević i Milan Knežević je brutalno pravno naslije i kršenje zakona, kazao je branilac Nebojše Medojevića, advokat Dražen Medojević prenosi portal Vijesti. “Odveden je na brutalan način u Odjeljenje ZIKS-a za kratke kazne. Predali smo žalbe. Akteri pravosudnog sistema ovim su doveli sebe u kompromitujuću situaciju”, rekao je Medojević. On je objasnio da je Nebojša Medojević prvo uhapšen pa da mu je u vozilu uručeno rješenje. “Prvi put ui istoriji crnogorskog pravosuđa se događa da se na ovakav način uz brutalno kršenje zakona, kompromitaciju i pravno nasilje politički akteri stavljaju u zatvor”, kazao je Dražen Medojević.

Donošenje rješenja da se stave u zatvor poslanici Demokratskog fronta Nebojša Medojević i Milan Knežević je brutalno pravno naslije i kršenje zakona, kazao je branilac Nebojše Medojevića, advokat Dražen Medojević prenosi portal Vijesti.

“Odveden je na brutalan način u Odjeljenje ZIKS-a za kratke kazne. Predali smo žalbe. Akteri pravosudnog sistema ovim su doveli sebe u kompromitujuću situaciju”, rekao je Medojević.

On je objasnio da je Nebojša Medojević prvo uhapšen pa da mu je u vozilu uručeno rješenje.

“Prvi put ui istoriji crnogorskog pravosuđa se događa da se na ovakav način uz brutalno kršenje zakona, kompromitaciju i pravno nasilje politički akteri stavljaju u zatvor”, kazao je Dražen Medojević.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register