URA i Demokrate će samostalno raditi na reformi izbornog zakonodavstva

Objavljeno: 31.10.2018, 17:47h

Opozicione partije Udružena reformska akcija (URA i Demokrate su saopštile danas da nastavljaju bojkot parlamenta i da ne žele da uđu u tek osnovani prlamentarni Odbor za reformu izbornog i drugog zakonodavstva. Ove dvije partije će, kako je rečeno na konferenciji za medije, na svoj način raditi na reformi izbornog zakonodavstva, i to kroz forum. “Imamo plan, bićemo aktivni. Mi interno imamo deset radnih grupa koje se bave sveobuhvatnim izbornim reformama. Taj rad pretočićemo u forum koji će činiti poslanici, predstavnici parlamentarnih i vanparlamentarnih subjekata, sa državnog i lokalnog nivoa i pojedinci”, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić.

Opozicione partije Udružena reformska akcija (URA i Demokrate su saopštile danas da nastavljaju bojkot parlamenta i da ne žele da uđu u tek osnovani prlamentarni Odbor za reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

Ove dvije partije će, kako je rečeno na konferenciji za medije, na svoj način raditi na reformi izbornog zakonodavstva, i to kroz forum.

“Imamo plan, bićemo aktivni. Mi interno imamo deset radnih grupa koje se bave sveobuhvatnim izbornim reformama. Taj rad pretočićemo u forum koji će činiti poslanici, predstavnici parlamentarnih i vanparlamentarnih subjekata, sa državnog i lokalnog nivoa i pojedinci”, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply