Lider URA traži hitnu smjenu prvog ulcinjskog policajca

Objavljeno: 31.10.2018, 18:58h

Lider Udružene reformske akcije (URA) Dritan Abazović je zatražio danas hitnu smjenu komandira ulcinjske policije Gorana Erakovića. U suprotnom, šalje se poruka da policija stimuliše nasilnike da tuku građane bez ikakvih posljedica. URA je objavila snimak policijske akcije u Ulcinju u julu prošle godine. Uprava policije je, povodom snimka, poručila da će preduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju sankcionisanja dokazanih slučajeva prekoračenja ovlašćenja i drugih vrsta neprofesionalnog ponašanja policijskih službenika.

Lider Udružene reformske akcije (URA) Dritan Abazović je zatražio danas hitnu smjenu komandira ulcinjske policije Gorana Erakovića. U suprotnom, šalje se poruka da policija stimuliše nasilnike da tuku građane bez ikakvih posljedica.

URA je objavila snimak policijske akcije u Ulcinju u julu prošle godine.

Uprava policije je, povodom snimka, poručila da će preduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju sankcionisanja dokazanih slučajeva prekoračenja ovlašćenja i drugih vrsta neprofesionalnog ponašanja policijskih službenika.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply