CG: U prekidu željeznički saobraćaj

Objavljeno: 31.10.2018, 21:17h

Zbog prekida na kontaknoj mreži, željeznički saobraćaj na relaciji Podgorica-Bijelo Polje je u prekidu duže od četiri sata, javlja portal Vijesti. Iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG) potvrđeno je da lokalni voz koji je u 16:10 sati krenuo iz Podgorice za Bijelo Polje, stoji u Bratonožićima. U stanici Trebaljevo čekaju dva voza – međunarodni i lokalni, a iz Podgorice nije krenuo ni voz koji po redu vožnje bio u 18:45. Radnik Željezničke infrastrukture V.Š. povrijeđen je, nakon što je pao sa lokomotive, dok je otklanjao kvara na kontaktnoj mreži u Bratonožićima. Povrijeđeni je prevezen u Urgentni centar i van je životne opasnosti, prenose Vijesti.

Zbog prekida na kontaknoj mreži, željeznički saobraćaj na relaciji Podgorica-Bijelo Polje je u prekidu duže od četiri sata, javlja portal Vijesti.

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG) potvrđeno je da lokalni voz koji je u 16:10 sati krenuo iz Podgorice za Bijelo Polje, stoji u Bratonožićima.

U stanici Trebaljevo čekaju dva voza – međunarodni i lokalni, a iz Podgorice nije krenuo ni voz koji po redu vožnje bio u 18:45.

Radnik Željezničke infrastrukture V.Š. povrijeđen je, nakon što je pao sa lokomotive, dok je otklanjao kvara na kontaktnoj mreži u Bratonožićima.

Povrijeđeni je prevezen u Urgentni centar i van je životne opasnosti, prenose Vijesti.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply