Njujork: Prvi vikend bez pucnjave i ubistva poslije 25 godina

Objavljeno: 16.10.2018, 17:52h

Prvi put poslije 25 godina tokom vikenda u Njujorku nije zabilježena nijedna pucnjava niti ubistvo, saopštila je policija tog grada. “Prošao je petak, subota, nedjelja, a da nismo imali nijedno ubistvo niti pucnjavu. Tako nešto se nije desilo decenijama i time bi trebalo da se ponose svi Njujorčani, a ne samo policija”, izjavio je Džejms Onil, načelnik njujorške policije, prenosi B92. Poslednji vikend u Njujorku bio je 1993. godine, a tokom 2017.godine u gradu je zabilježeno manje od 300 ubistva, što bi bila najmanja stopa ovakve vrste zločina u posljednjih 70 godina.

Prvi put poslije 25 godina tokom vikenda u Njujorku nije zabilježena nijedna pucnjava niti ubistvo, saopštila je policija tog grada.

“Prošao je petak, subota, nedjelja, a da nismo imali nijedno ubistvo niti pucnjavu. Tako nešto se nije desilo decenijama i time bi trebalo da se ponose svi Njujorčani, a ne samo policija”, izjavio je Džejms Onil, načelnik njujorške policije, prenosi B92.

Poslednji vikend u Njujorku bio je 1993. godine, a tokom 2017.godine u gradu je zabilježeno manje od 300 ubistva, što bi bila najmanja stopa ovakve vrste zločina u posljednjih 70 godina.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply