Bivši ‘Poskok’ dolazi u ambasadu u Podgorici

Objavljeno: 12.10.2018, 11:01h

Ljubiša Milanović, nekadašnji operativac, do kraja godine bi trebalo da bude upućen na rad u ambasadu Srbije u Podgorici, piše Politika. On je bio rukovodilac grupe Poskok, formirane posle pada režima Slobodana Miloševića da bi se rasvijetlili najteži zločini. Prema navodima lista, Milanović bi, kao iskusan operativac, u Crnoj Gori bio angažovan na zaštiti Srbije od crnogorskih organizovanih kriminalnih grupa. Zvaničnu potvrdu ove informacije, Politika je dobila i u Ministarstvu spoljnih poslova, u kojem je nekadašnji operativac zaposlen. Sagovornik lista navodi da će Milanović u ambasadi u Podgorici biti čovjek broj dva, odmah iza ambasadora Zorana Bingulca.

Ljubiša Milanović, nekadašnji operativac, do kraja godine bi trebalo da bude upućen na rad u ambasadu Srbije u Podgorici, piše Politika.

On je bio rukovodilac grupe Poskok, formirane posle pada režima Slobodana Miloševića da bi se rasvijetlili najteži zločini.

Prema navodima lista, Milanović bi, kao iskusan operativac, u Crnoj Gori bio angažovan na zaštiti Srbije od crnogorskih organizovanih kriminalnih grupa.

Zvaničnu potvrdu ove informacije, Politika je dobila i u Ministarstvu spoljnih poslova, u kojem je nekadašnji operativac zaposlen.

Sagovornik lista navodi da će Milanović u ambasadi u Podgorici biti čovjek broj dva, odmah iza ambasadora Zorana Bingulca.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register