Cigarete u CG od danas jeftinije

Objavljeno: 01.09.2018, 11:40h

Cijene cigarete u Crnoj Gori od danas će, zbog smanjenja akciza na duvanske proizvode, biti niže 20 do 40 centi po paklici, prenosi RTCG. Skupština Crne Gore je krajem jula usvojila izmjene i dopune Zakona o akcizama, kako bi se pružila podrška privrednicima koji se suočavaju sa nelojalnom konkurencijom i obezbijedilo bolje punjenje budžeta. Novim akciznim kalendarom za duvan, akcizne stope na cigarete se vraćaju na nivo koji je važio u periodu od avgusta prošle godine i taj nivo se zadržava do kraja naredne.

Cijene cigarete u Crnoj Gori od danas će, zbog smanjenja akciza na duvanske proizvode, biti niže 20 do 40 centi po paklici, prenosi RTCG.

Skupština Crne Gore je krajem jula usvojila izmjene i dopune Zakona o akcizama, kako bi se pružila podrška privrednicima koji se suočavaju sa nelojalnom konkurencijom i obezbijedilo bolje punjenje budžeta.

Novim akciznim kalendarom za duvan, akcizne stope na cigarete se vraćaju na nivo koji je važio u periodu od avgusta prošle godine i taj nivo se zadržava do kraja naredne.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register