Putin ostaje predsjednik Rusije

Objavljeno: 18.03.2018, 23:13h

Za Putina je glasalo više od 70 posto izašlih građana i građanki

Vladimir Putin je pobjednik izbora za predsjednika Ruske federacije, pokazuju preliminarni rezultati. Prema tim rezultatima, on ima više od 75 posto glasova izašlih birača.

Procjenjuje se da će izlaznost preći 65 posto.

Na izborima je bilo ukupno 0sam kandidata.

Najviše glasova poslije Putina osvojiće kandidat Komunističke partije Rusije Pavel Grudinjin.

Putin, kome će ovo biti četvrti mandat na dužnosti predsjednika države, je u prvom obraćanju javnosti najavio promjene u vladi.

Mandat predsjednika traje šest godina.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

  1. Dragan Dragovic says:

    Svima nama ( bolje receno : vecini ) u Crnoj Gori je drag Putin; a meni je posebno bio drag u prvoj polovini svoje vladavine. Nakon toga “moja podrzka” Putina sve je vise padala, da bi pred ove “izbore” ( bolje receno glasanje – jer “izbora” nije ni bilo ) on dobio glatko. Izmedju ostalog zahvaljujuci i Zapadu, narocito Velikoj Britanji ( i ostalom Zapadu- u manjoj mjeru ).
    Mislim da ISTINSKI predsjednik jedne drzave moze biti samo onaj koji ce SVE da ucini da bude mirno i demokratski smijenjen kad mu se zavrsi predsjednicki rok – ma kako i koliko on bio dobar u svom mandatu. I prvi onaj (njegov “vjerni sledbenik” ) koji mu kaze da se njegovo predsjednistvo moze produzi i na “treci rok”, je njegov ISTINSKI neprijatelj.
    A Putin je, nazalost,cinio sve obratno.

  2. Dragan Dragovic says:

    Citam ovaj svoj komentar i ( u njemu) vidim greske, pa bih hitio da to ispravim nebili to bilo malo jasnije- ill sto bi rekao moj prijatelj Cat Stevens : Don’t let me be misunderstood. Ustvari, radio se samo o ” mojoj podrzci Putina ” ( a ovdje moram da dodam I to sto bi moj ISTINSKI prijatelj rekao : A koga u zivotu, uopste, interesuje to sto ti mislis o Putinu; jesi li cuo sto Knezevic kaze o njemu) . Ipak, ” moja podrska Putina ” sve je vise padala da bi pred ove ” izbore ” bila na nivou onog Pavla Grudinjina ( na ovim ” izborima” )

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register