Pravilo desne strane

Objavljeno: 13.03.2018, 20:19h

Fric je potpuno gluv na jedno uvo. Ka drugom Lili mora da se savije i da vičeeee, uvek u dilemi da li je levo ili desno ono koje jos pomalo čuje. Ona ne zna nemački, a on engleski zaboravio da zna, a govorio ga nekad besprekorno. Povremeno, ipak ga se seti i tada, uz blagi bavarski akcenat, poteče once upon a time bila je Aljaska i dve hiljade kilometara Yukon reke i kanu i drveno veslo. Nebo plave zenice mu se ispune bljeskom srebrnih i gipkih lososa koje je nadmudrio na mušicu. Pošto se sećanje na davnu mušku i živu energiju poput fleša razlije njegovim starim i devedeset četiri godine trošenim telom, on spava dugo i mirno. ,,Servus” za  Fric Ridla od koga sam prvi put čula da žena, u njegovom svetu dama i kavaljera, uvek koraca  sa desne strane, oslanjajuci se srcem na musku mišicu…


Fric je potpuno gluv na jedno uvo. Ka drugom Lili mora da se savije i da vičeeee, uvek u dilemi da li je levo ili desno ono koje jos pomalo čuje.
Ona ne zna nemački, a on engleski zaboravio da zna, a govorio ga nekad besprekorno. Povremeno, ipak ga se seti i tada, uz blagi bavarski akcenat, poteče once upon a time bila je Aljaska i dve hiljade kilometara Yukon reke i kanu i drveno veslo. Nebo plave zenice mu se ispune bljeskom srebrnih i gipkih lososa koje je nadmudrio na mušicu.
Pošto se sećanje na davnu mušku i živu energiju poput fleša razlije njegovim starim i devedeset četiri godine trošenim telom, on spava dugo i mirno.
,,Servus” za  Fric Ridla od koga sam prvi put čula da žena, u njegovom svetu dama i kavaljera, uvek koraca  sa desne strane, oslanjajuci se srcem na musku mišicu…
Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register