Vikiliks objavio više od 20.000 Makronovih mejlova

Objavljeno: 31.07.2017, 17:16h

Sajt Vikiliks (WikiLeaks) je objavio više od 20.000 mejlova francuskog predsjednika Emanuela Makrona, saopštila je danas ta organizacija, prenosi Beta. Vikiliks navodi da je autentičnost ukradenih Makronovih mejlova provjerena prije nego što su objavljeni. Procureli Makronovi mejlovi objavljeni su skoro tri mjeseca pošto je njegova kampanja bila na meti hakerskog napada uoči predsjedničkih izbora. Za sada nije poznato ko je odgovoran za krađu mejlova Francuska agencija za sajber bezbijednost (ANSSI) saopštila je u junu da nisu nađeni dokazi za nečiju konkretnu odgovornost kada je u pitanju pokušaj hakerskog napada na mejlove Makronove kampanje.

Sajt Vikiliks (WikiLeaks) je objavio više od 20.000 mejlova francuskog predsjednika Emanuela Makrona, saopštila je danas ta organizacija, prenosi Beta.

Vikiliks navodi da je autentičnost ukradenih Makronovih mejlova provjerena prije nego što su objavljeni.

Procureli Makronovi mejlovi objavljeni su skoro tri mjeseca pošto je njegova kampanja bila na meti hakerskog napada uoči predsjedničkih izbora.

Za sada nije poznato ko je odgovoran za krađu mejlova

Francuska agencija za sajber bezbijednost (ANSSI) saopštila je u junu da nisu nađeni dokazi za nečiju konkretnu odgovornost kada je u pitanju pokušaj hakerskog napada na mejlove Makronove kampanje.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register