Mandić: Građani spremni da krenu ka Podgorici

Objavljeno: 30.06.2017, 19:07h

Demokratski front (DF) je pozvao pristalice da budu disciplinovane, i poručio im da će ih, kada to bude bilo potrebno, pozvati da se okupe. Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić je rekao da DF od sinoć prima veliki broj poziva od aktivista, redara, simpatizera i prijatelja iz čitave Crne Gore koji se spremaju da krenu ka Podgorici. “Želim da ih obavijestim da to ne rade, da sačekaju naš poziv, a mi ćemo, onog trenutka kada to bude potrebno, odavde, ili sa nekog drugog mjesta, pozvati sve građane Crne Gore da krenu prema Skupštini kako bi odbranili mir, zaštitili ustavni poredak i zaustavili državno nasilje koje se odvija nad porodicom Medojevića, Pokretom za promjene (PzP) i DF-om”, saopštio je Mandić na konferenciji za medije, prenosi Mina. On je, u ime DF-a, pozvao vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da primijeni ovlašćenja koja ima po Ustavu i zakonu i, kako je rekao, uradi isto što je uradio u slučaju (Andrije) Mandića i (Milana) Kneževića. “I da ne diskriminiše Medojevića i pokušava na njegovom slučaju trenira strogoću tako što će ponižavati njega, njegovu porodicu, PzP i DF”. “Mi na to ne pristajemo, ubrzano se približavamo crvenim linijama koje smo definisali, ali svakako želimo da upravljamo ovim procesom i krizom koja postoji u Crnoj Gori”, naveo je Mandić. On je pozvao sve one koji su krenuli prema Podgorici da to ne rade. “Mi ćemo ih pozvati kada budu ispunjeni uslovi koje smo ovdje sinoć naveli crnogorskim vlastima i kada se bude došlo do crvene linije”, rekao je Mandić. Kako je kazao, pristalice DF-a moraju da budu disciplinovane. “U pitanju je mir i bezbjednost u Crnoj Gori”.

Demokratski front (DF) je pozvao pristalice da budu disciplinovane, i poručio im da će ih, kada to bude bilo potrebno, pozvati da se okupe.

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić je rekao da DF od sinoć prima veliki broj poziva od aktivista, redara, simpatizera i prijatelja iz čitave Crne Gore koji se spremaju da krenu ka Podgorici.

“Želim da ih obavijestim da to ne rade, da sačekaju naš poziv, a mi ćemo, onog trenutka kada to bude potrebno, odavde, ili sa nekog drugog mjesta, pozvati sve građane Crne Gore da krenu prema Skupštini kako bi odbranili mir, zaštitili ustavni poredak i zaustavili državno nasilje koje se odvija nad porodicom Medojevića, Pokretom za promjene (PzP) i DF-om”, saopštio je Mandić na konferenciji za medije, prenosi Mina.

On je, u ime DF-a, pozvao vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da primijeni ovlašćenja koja ima po Ustavu i zakonu i, kako je rekao, uradi isto što je uradio u slučaju (Andrije) Mandića i (Milana) Kneževića. “I da ne diskriminiše Medojevića i pokušava na njegovom slučaju trenira strogoću tako što će ponižavati njega, njegovu porodicu, PzP i DF”.

“Mi na to ne pristajemo, ubrzano se približavamo crvenim linijama koje smo definisali, ali svakako želimo da upravljamo ovim procesom i krizom koja postoji u Crnoj Gori”, naveo je Mandić.

On je pozvao sve one koji su krenuli prema Podgorici da to ne rade.

“Mi ćemo ih pozvati kada budu ispunjeni uslovi koje smo ovdje sinoć naveli crnogorskim vlastima i kada se bude došlo do crvene linije”, rekao je Mandić.

Kako je kazao, pristalice DF-a moraju da budu disciplinovane. “U pitanju je mir i bezbjednost u Crnoj Gori”.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply