Vučić položio zakletvu, opozicija protestovala

Objavljeno: 31.05.2017, 21:44h

Aleksandar Vučić je danas svečano inaugurisan u dužnost predsjednika Srbije, polažući zakletvu na Ustav i Miroslavljevo jevanđelje. Kasnije danas je u Beogradu održan protest protiv “autokratskog režima Aleksandra Vučića”. Među protestantima sdu, kako javljaju beogradski medije, bili i predsjednik Pokreta slobodnih građana i kandidat za predsjednika Srbije Saša Janković, lideri pokreta Dosta je bilo i Dveri, Saša Radulović i Boško Obradović, predsjednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, kandidat na izborima za predsjednika Srbije Vuk Jeremić, lider Pokreta za zdravu Srbiju Milan Stamatović, bivša predsjednica DSS-a Sanda Rašković Ivić, kao i brojni poslanici Demokratske stranke.

Aleksandar VucicAleksandar Vučić je danas svečano inaugurisan u dužnost predsjednika Srbije, polažući zakletvu na Ustav i Miroslavljevo jevanđelje.

Kasnije danas je u Beogradu održan protest protiv “autokratskog režima Aleksandra Vučića”.

Među protestantima sdu, kako javljaju beogradski medije, bili i predsjednik Pokreta slobodnih građana i kandidat za predsjednika Srbije Saša Janković, lideri pokreta Dosta je bilo i Dveri, Saša Radulović i Boško Obradović, predsjednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, kandidat na izborima za predsjednika Srbije Vuk Jeremić, lider Pokreta za zdravu Srbiju Milan Stamatović, bivša predsjednica DSS-a Sanda Rašković Ivić, kao i brojni poslanici Demokratske stranke.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply