Iličković se ogradio od falsifikata Ustavnog suda

Objavljeno: 31.05.2017, 09:34h

Sudija Ustavnog suda Miodrag Iličković se ogradio i izuzeo svoju podršku ranijoj odluci tog suda, kojom su naknade za majke sa troje i više djece ocijenjene neustavne, a Vladi naloženo da donese novi propis. Sudija se na to odlučio nakon što je Ustavni sud na sjednici prije dva dana ostao pri ranijem stavu, da je odluka o neustavnosti naknada objavljena u Službenom listu 20. aprila zakonita, iako su njeni djelovi mijenjani u odnosu na onu koja je donijeta 19. aprila, pišu Vijesti. To je u pravo nedopustivo i tretira se kao falsifikovanje, na šta je ranije upozorio i član Predsjedništva Demokrata Neven Gošović.

ustavni sud cgSudija Ustavnog suda Miodrag Iličković se ogradio i izuzeo svoju podršku ranijoj odluci tog suda, kojom su naknade za majke sa troje i više djece ocijenjene neustavne, a Vladi naloženo da donese novi propis.

Sudija se na to odlučio nakon što je Ustavni sud na sjednici prije dva dana ostao pri ranijem stavu, da je odluka o neustavnosti naknada objavljena u Službenom listu 20. aprila zakonita, iako su njeni djelovi mijenjani u odnosu na onu koja je donijeta 19. aprila, pišu Vijesti.
To je u pravo nedopustivo i tretira se kao falsifikovanje, na šta je ranije upozorio i član Predsjedništva Demokrata Neven Gošović.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply