BS podnosi tužbu zbog smjene Muhovića

Objavljeno: 31.03.2017, 13:06h

Bošnjačka stranka (BS) predaće danas tužbu Upravnom sudu zbog odluke vladajuće većine da smijeni Adnana Muhovića sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Petnjica, pišu Vijesti. Muhović je smijenjen glasovima odbornika Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokrata i dva bivša odbornika Socijaldemokratske partije (SDP). Inicijativa za smjenu Muhovića pokrenuta je zbog njegovih izjava da je Njegoš genocidan pjesnik, kao i da su “Crnogorci mala nacija”. Nakon što je nova većina za v. d. šefa parlamenta izabrala Erola Muratovića iž DPS-a, petnjički odbor BS i zvanično je raskinuo koaliciju sa DPS-om.

Bošnjačka stranka (BS) predaće danas tužbu Upravnom sudu zbog odluke vladajuće većine da smijeni Adnana Muhovića sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Petnjica, pišu Vijesti.

Muhović je smijenjen glasovima odbornika Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokrata i dva bivša odbornika Socijaldemokratske partije (SDP).

Inicijativa za smjenu Muhovića pokrenuta je zbog njegovih izjava da je Njegoš genocidan pjesnik, kao i da su “Crnogorci mala nacija”.

Nakon što je nova većina za v. d. šefa parlamenta izabrala Erola Muratovića iž DPS-a, petnjički odbor BS i zvanično je raskinuo koaliciju sa DPS-om.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register