Zbog cigarete Erdogan odbio slikanje sa BiH novinarima

Objavljeno: 25.03.2017, 22:01h

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan je odbio da se fotografiše sa delegacijom novinara iz BiH koja je proteklih sedam dana boravila u posjeti Turskoj, a razlog je bila cigareta u ustima jednog od snimatelja. Prilikom boravka novinara organizovano je i prisustvo obilježavanju 102. godišnjice od Galipoljske bitke na kojem je bio i Erdogan, prenosi Avaz.ba. Predstavnici novinara iz BiH su zatražili da se fotografišu sa turskim predsjednikom, ali je Erdogan odustao od toga jer je jedan od snimatelj u ustima imao cigaretu. “Sa cigaretom u ustima“, rekao je Erdoan.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan je odbio da se fotografiše sa delegacijom novinara iz BiH koja je proteklih sedam dana boravila u posjeti Turskoj, a razlog je bila cigareta u ustima jednog od snimatelja.

Prilikom boravka novinara organizovano je i prisustvo obilježavanju 102. godišnjice od Galipoljske bitke na kojem je bio i Erdogan, prenosi Avaz.ba.

Predstavnici novinara iz BiH su zatražili da se fotografišu sa turskim predsjednikom, ali je Erdogan odustao od toga jer je jedan od snimatelj u ustima imao cigaretu.

“Sa cigaretom u ustima“, rekao je Erdoan.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register