Novinar Martinović na slobodi

Objavljeno: 05.01.2017, 22:45h

Nakon 15 mjeseci provedenih u pritvoru, novinar Jovo Martinović pušten je da se brani sa slobode’, objavio je portal Vijesti. Martinović je juče izašao iz Istražnog zatvora. Martinović je optužen da je dio međunarodne grupe koja je švercovala drogu. On je negirao navode iz optužnice, navodeći da je sa glavnim akterima grupe sa kojom ga tužilaštvo povezuje snimio dokumentarni film. Novinar je uhapšen u oktobru 2015. godine. Od tada negira krivicu. Početkom septembra lanjske godine, Međunarodna i Evropska federacija novinara (IFJ i EFJ) su uputile pismo crnogorskim zvaničnicima, u kojem traže da se novinaru Jovu Martinoviću omogući fer suđenje i da mu se dozvoli da se brani sa slobode.

jovo martinovicNakon 15 mjeseci provedenih u pritvoru, novinar Jovo Martinović pušten je da se brani sa slobode’, objavio je portal Vijesti.

Martinović je juče izašao iz Istražnog zatvora.

Martinović je optužen da je dio međunarodne grupe koja je švercovala drogu.

On je negirao navode iz optužnice, navodeći da je sa glavnim akterima grupe sa kojom ga tužilaštvo povezuje snimio dokumentarni film.

Novinar je uhapšen u oktobru 2015. godine. Od tada negira krivicu.

Početkom septembra lanjske godine, Međunarodna i Evropska federacija novinara (IFJ i EFJ) su uputile pismo crnogorskim zvaničnicima, u kojem traže da se novinaru Jovu Martinoviću omogući fer suđenje i da mu se dozvoli da se brani sa slobode.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register