Zdravstvena zaštita u Podgorici za dane praznika

Objavljeno: 31.12.2016, 22:18h

Posljednjeg dana stare i prva tri dana nove godine, kao i 6. januara, Podgoričani i Podgoričani moći će da računaju na ljekarku pomoć u domovima zdravlja u Bloku pet, Novoj varoši, na Koniku u Tuzima i Golubovcima. Izabrani ljekari za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova varoš 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od 7 do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 7 do 21 sat. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se nalozi primati u zdravstvenom objektu Blok pet i Konik, od 7 do 19 sati, dok će terapija, po nalogu izabranog ljekara, biti davana u stanovima pacijenata svakog dana od 7 do 19 sati, zvanično je saopšteno.

Posljednjeg dana stare i prva tri dana nove godine, kao i 6. januara, Podgoričani i Podgoričani moći će da računaju na ljekarku pomoć u domovima zdravlja u Bloku pet, Novoj varoši, na Koniku u Tuzima i Golubovcima.

ljekarska pomoć, ilustracijaIzabrani ljekari za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova varoš 24 sata dnevno.

Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od 7 do 15 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 7 do 21 sat.

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se nalozi primati u zdravstvenom objektu Blok pet i Konik, od 7 do 19 sati, dok će terapija, po nalogu izabranog ljekara, biti davana u stanovima pacijenata svakog dana od 7 do 19 sati, zvanično je saopšteno.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register