Bez plaćanja putarine na putu Herceg Novi – Trebinje

Objavljeno: 31.12.2016, 12:19h

Na regionalnom putu Herceg Novi-Trebinje putarina se neće naplaćivati danas i sjutra, odlučeno je u kompaniji “Univerzal Monte”, na inicijativu opštine Herceg Novi. Putarina nije naplaćivana ni juče. “Vjerujemo da će ovaj potez biti podsticajan za stanovnike sa obje strane granice, da praznike iskoriste za posjetu susjednim gradovima”, saopšteno je iz opštine Herceg Novi, prenosi Srna. U Herceg Novom će tokom ova tri dana biti organizovan bogat program za doček Nove godine, prvi put na dvije lokacije, na Škveru i Trgu Nikole Đurkovića. Kako je ranije saopšteno, u gradu će i parking biti besplatan tokom prazničnih dana.

Na regionalnom putu Herceg Novi-Trebinje putarina se neće naplaćivati danas i sjutra, odlučeno je u kompaniji “Univerzal Monte”, na inicijativu opštine Herceg Novi.

Putarina nije naplaćivana ni juče.

“Vjerujemo da će ovaj potez biti podsticajan za stanovnike sa obje strane granice, da praznike iskoriste za posjetu susjednim gradovima”, saopšteno je iz opštine Herceg Novi, prenosi Srna.

U Herceg Novom će tokom ova tri dana biti organizovan bogat program za doček Nove godine, prvi put na dvije lokacije, na Škveru i Trgu Nikole Đurkovića.

Kako je ranije saopšteno, u gradu će i parking biti besplatan tokom prazničnih dana.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register