Savjet smijenio Vojvodića

Objavljeno: 30.11.2016, 16:38h

Savjet RTCG smijenio je danas generalnog direktora nacionalnog javnog serisa RTCG Rada Vojvodića, javlja TV Vijesti. Za razrješenje Vojvodića je glasalo pet članova, tri su bila protiv, a jedan uzdržan. Vojvodić je smijenjen na inicijativu člana Savjeta Gorana Đurovića. Đurović je tražio smjenu generalnog direktora nakon poništavanja konkursa za direktora TVCG, koje je objašnjavano tehničkom greškom u tekstu konkursa, ali je suštinski to urađeno zbog toga što favorizoana kandidatkinja Sonja Drobac nije imala odgovarajuću stručnu spremu. Vojvodić je optužio Savjet da je odlukom o smjenjivanju prekršio zakon i najavio da će sudskim putem tražiti zaštitu zakonitosti.

rade-vojvodicSavjet RTCG smijenio je danas generalnog direktora nacionalnog javnog serisa RTCG Rada Vojvodića, javlja TV Vijesti.

Za razrješenje Vojvodića je glasalo pet članova, tri su bila protiv, a jedan uzdržan.

Vojvodić je smijenjen na inicijativu člana Savjeta Gorana Đurovića.

Đurović je tražio smjenu generalnog direktora nakon poništavanja konkursa za direktora TVCG, koje je objašnjavano tehničkom greškom u tekstu konkursa, ali je suštinski to urađeno zbog toga što favorizoana kandidatkinja Sonja Drobac nije imala odgovarajuću stručnu spremu.

Vojvodić je optužio Savjet da je odlukom o smjenjivanju prekršio zakon i najavio da će sudskim putem tražiti zaštitu zakonitosti.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register