U Albaniji dva tajna aerodroma za prevoz droge

Objavljeno: 31.10.2016, 19:01h

U Albaniji postoje najmanje dvije tajne piste sa kojih su polijetali avioni koji prevoze drogu sa teritorije te države, piše italijanski magazin “Panorama”, pozivajući se na albanski “Njuz24”. Magazin navodi da se dvije piste nalaze na jugu Albanije i da je jednu od njih policija uništila, neposredno posle odlaska novinara, prenosi Tanjug. Te piste su, kako se navodi, upotrebljavane i prije nekoliko godina, a u žiži javnosti našle su se ponovo pošto je, prije nekoliko sedmica, italijanski avion ozbiljno oštećen prilikom slijetanja. Tom prilikom je uhapšen pilot Gvido Gvidi.

U Albaniji postoje najmanje dvije tajne piste sa kojih su polijetali avioni koji prevoze drogu sa teritorije te države, piše italijanski magazin “Panorama”, pozivajući se na albanski “Njuz24”.

Magazin navodi da se dvije piste nalaze na jugu Albanije i da je jednu od njih policija uništila, neposredno posle odlaska novinara, prenosi Tanjug.

Te piste su, kako se navodi, upotrebljavane i prije nekoliko godina, a u žiži javnosti našle su se ponovo pošto je, prije nekoliko sedmica, italijanski avion ozbiljno oštećen prilikom slijetanja. Tom prilikom je uhapšen pilot Gvido Gvidi.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register