Bez poskupljenja goriva narednuh 15 dana

Objavljeno: 31.10.2016, 16:07h

Cijene svih vrsta goriva u Crnoj Gori ostaće nepromijenjene u narednih 15 dana, saopšteno je agenciji Mina-business iz Ministarstva ekonomije. Litar eurosupera 95 i 98 će i u narednih 15 dana koštati 1,12 eura, odnosno 1,16 eura, a eurodizela 99 centi. Cijena lož ulja za veleprodaju i u naredne dvije sedmice iznosiće 97 centi, a za grijanje 69 centi. Posljednje promjene cijena goriva bile su 18. oktobra, kada su sve vrste goriva poskupile pet do šest centi. Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt’s Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara. Iz Ministarstva su saopštili da će se, saglasno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun obaviti 14. novembra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 15. novembra.

Cijene svih vrsta goriva u Crnoj Gori ostaće nepromijenjene u narednih 15 dana, saopšteno je agenciji Mina-business iz Ministarstva ekonomije.

Litar eurosupera 95 i 98 će i u narednih 15 dana koštati 1,12 eura, odnosno 1,16 eura, a eurodizela 99 centi.

Cijena lož ulja za veleprodaju i u naredne dvije sedmice iznosiće 97 centi, a za grijanje 69 centi.

Posljednje promjene cijena goriva bile su 18. oktobra, kada su sve vrste goriva poskupile pet do šest centi.

Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt’s Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara.

Iz Ministarstva su saopštili da će se, saglasno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun obaviti 14. novembra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 15. novembra.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register