Đukić: Marović je Platon koji ne smije biti plaćen, kako je zaslužio

Objavljeno: 30.09.2016, 23:43h

Novinar i publicist Miško Đukić kaže, u intervjuu za PCNEN, da je Svetozar Marović, doskorašnji drugi čovjek DPS-a, a po sopstvenom priznanju šef organizovane kriminalne grupe, “Platon koji ne smije biti plaćen, kako je zaslužio”. “Zaštićeni svjedoci su i Milo Đukanović i Amfilohije Radović. Obojica su ‘mitropolitičari’ koji su kažnjeni, od onih koji su im dali vlast, ali jedinstvenom kaznom: vi nama ovce mi vama novce. Ispod njih su razni Dedeići i Reisi…kojima mrvice znače trpezu, dok žive “PLATONOVU DRŽAVU“… SVETO im je Sveto …”, kaže Đukić.

misko-djukicNovinar i publicist Miško Đukić kaže, u intervjuu za PCNEN, da je Svetozar Marović, doskorašnji drugi čovjek DPS-a, a po sopstvenom priznanju šef organizovane kriminalne grupe, “Platon koji ne smije biti plaćen, kako je zaslužio”.

“Zaštićeni svjedoci su i Milo Đukanović i Amfilohije Radović. Obojica su ‘mitropolitičari’ koji su kažnjeni, od onih koji su im dali vlast, ali jedinstvenom kaznom: vi nama ovce mi vama novce. Ispod njih su razni Dedeići i Reisi…kojima mrvice znače trpezu, dok žive “PLATONOVU DRŽAVU“… SVETO im je Sveto …”, kaže Đukić.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register