Djoković: Prvo mjesto i trofeji više nisu prioritet

Objavljeno: 30.09.2016, 16:30h

Srpski teniser Novak Djoković rekao je danas da mu prvo mjesto na ATP listi, osvajanje trofeja i grend slemova više nije prioritet, već da vrati osjećaj pripadnosti i uživanja na terenu. “Prvo mjesto mi više nije prioritet. Promijenio sam stav. To ne znači da ću promijeniti svoj doprinos ovom sportu. Trudiću se i dalje, ali od Rolan Garosa nisam uspijevao da pronadjem ispunjenost na terenu. Psihološki sam imao veliki pritisak, a tenis ipak nije jedina stvar na svijetu. Napravio sam velike uspjehe i naravno da ću objeručke prihvatiti svaku titulu koju budem osvojio”, rekao je Djoković novinarima u Beogradu, prenosi Beta. Djoković je odustao od učešća na turniru u Pekingu, ali je rekao da je plan da učestvuje na turniru u Šangaju. On je najavio da će uskoro razgovarati s trenerom Borisom Bekerom o nastavku saradnje i dodao da je dosadašnji rad sa Njemcem bio veoma uspješan.

Srpski teniser Novak Djoković rekao je danas da mu prvo mjesto na ATP listi, osvajanje trofeja i grend slemova više nije prioritet, već da vrati osjećaj pripadnosti i uživanja na terenu.

“Prvo mjesto mi više nije prioritet. Promijenio sam stav. To ne znači da ću promijeniti svoj doprinos ovom sportu. Trudiću se i dalje, ali od Rolan Garosa nisam uspijevao da pronadjem ispunjenost na terenu. Psihološki sam imao veliki pritisak, a tenis ipak nije jedina stvar na svijetu. Napravio sam velike uspjehe i naravno da ću objeručke prihvatiti svaku titulu koju budem osvojio”, rekao je Djoković novinarima u Beogradu, prenosi Beta.

Djoković je odustao od učešća na turniru u Pekingu, ali je rekao da je plan da učestvuje na turniru u Šangaju.

On je najavio da će uskoro razgovarati s trenerom Borisom Bekerom o nastavku saradnje i dodao da je dosadašnji rad sa Njemcem bio veoma uspješan.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register