SNP u predizbornoj koaliciji sa Demosom i URA

Objavljeno: 31.08.2016, 22:26h

Glavni odbor Socijalističke narodne partije je odlučio danas da stupi u političku predizbornu koaliciju sa druge dvije opozicione partije – Demosom i Ujedinjenom reformskom akcijom (URA) Kako je zvanično saopšteno, “biće to savez različitih stranaka sa jednim istim ciljem – da pokažemo da je promjena moguća, da uvjerimo građane da je Crna Gora slobodnih i nezavisnih institucija – solidarna i jednaka za sve – i te kako ostvariva”. Za razliku od SNP, Demos i URA su ušli u tzv. Vladu izbornog povjerenja, ali je URA nedavno napustila taj aranžman, navodeći kao razlog kršenje političkog sporazuma od strane Demokratske partije socijalista.

Srdjan Milić, SNPGlavni odbor Socijalističke narodne partije je odlučio danas da stupi u političku predizbornu koaliciju sa druge dvije opozicione partije – Demosom i Ujedinjenom reformskom akcijom (URA)

Kako je zvanično saopšteno, “biće to savez različitih stranaka sa jednim istim ciljem – da pokažemo da je promjena moguća, da uvjerimo građane da je Crna Gora slobodnih i nezavisnih institucija – solidarna i jednaka za sve – i te kako ostvariva”.

Za razliku od SNP, Demos i URA su ušli u tzv. Vladu izbornog povjerenja, ali je URA nedavno napustila taj aranžman, navodeći kao razlog kršenje političkog sporazuma od strane Demokratske partije socijalista.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register