Hamilton: Narušavanje odnosa sa CG posljednje što treba Kosovu

Objavljeno: 31.08.2016, 13:31h

Posljednje što Kosovu treba je narušavanje odnosa sa Crnom Gorom, upozorio je politički analitičar iz Velike Britanije Daniel Hamilton. Hamilton je napisao na svom Twitter nalogu: “Posljednja stvar koja Kosovu treba je narušavanje odnosa sa Crnom Gorom – zemljom koja je podržavala Kosovo od samog početka, uz najveću političku cijenu”. Za sjutra je zakazana sjednica kosovskogf parlamenta na čijem dnevnom redu bi trebao da bude i sporazum o razgraničenju sa Crnom Gorom, koji osporava kosovska opozicija, a posebno politički pokret Samoopredjeljenje.

granica cg kosovoPosljednje što Kosovu treba je narušavanje odnosa sa Crnom Gorom, upozorio je politički analitičar iz Velike Britanije Daniel Hamilton.

Hamilton je napisao na svom Twitter nalogu: “Posljednja stvar koja Kosovu treba je narušavanje odnosa sa Crnom Gorom – zemljom koja je podržavala Kosovo od samog početka, uz najveću političku cijenu”.

Za sjutra je zakazana sjednica kosovskogf parlamenta na čijem dnevnom redu bi trebao da bude i sporazum o razgraničenju sa Crnom Gorom, koji osporava kosovska opozicija, a posebno politički pokret Samoopredjeljenje.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register