SAD zabranile elektronske cigarete u avionima

Objavljeno: 02.03.2016, 20:38h

Američko ministarstvo saobraćaja zabranilo je danas korišćenje elektronskih cigareta na komercijalnim letovima, prenosi agencija Rojters. Zabrana se odnosi na sve letove američkih i stranih avio-kompanija unutar SAD, kao i na letove ka i iz SAD, navodi se u saopštenju ministarstva. “Ova konačna odluka je važna, jer štiti putnike u avio-saobraćaju od neželjene izloženosti aerosolnim isparenjima koja se ispuštaju prilikom korišćenja elektronskih cigareta tokom leta”, izjavio je američki ministar za saobraćaj Entoni Foks, prenosi Tanjug.

Američko ministarstvo saobraćaja zabranilo je danas korišćenje elektronskih cigareta na komercijalnim letovima, prenosi agencija Rojters.

Zabrana se odnosi na sve letove američkih i stranih avio-kompanija unutar SAD, kao i na letove ka i iz SAD, navodi se u saopštenju ministarstva.

“Ova konačna odluka je važna, jer štiti putnike u avio-saobraćaju od neželjene izloženosti aerosolnim isparenjima koja se ispuštaju prilikom korišćenja elektronskih cigareta tokom leta”, izjavio je američki ministar za saobraćaj Entoni Foks, prenosi Tanjug.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register