Podgorica: Četiri Doma zdravlja će raditi za praznik

Objavljeno: 31.12.2015, 10:59h

Domovi zdravlja u Novoj Varoši, Koniku, Tuzima i Zeti radiće prva tri dana januara. “Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Nova Varoš i Konik, svih dana praznika od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u objektu Nova Varoš, 24 sata dnevno“, kaže se u saopštenju Doma zdravlja Podgorica, prenosi Mina. Tokom prazničnih dana, zdravstveni objekti Tuzi i Zeta radiće od sedam do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat. “Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom novogodišnjih praznika nalozi primati u zdravstvenom objektu Konik, od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati“, kaže se u saopštenju.

Domovi zdravlja u Novoj Varoši, Koniku, Tuzima i Zeti radiće prva tri dana januara.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Nova Varoš i Konik, svih dana praznika od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u objektu Nova Varoš, 24 sata dnevno“, kaže se u saopštenju Doma zdravlja Podgorica, prenosi Mina.

Tokom prazničnih dana, zdravstveni objekti Tuzi i Zeta radiće od sedam do 15 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat.

“Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom novogodišnjih praznika nalozi primati u zdravstvenom objektu Konik, od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati“, kaže se u saopštenju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply