Danas predaja dokumenata za treći upisni rok na UCG

Objavljeno: 31.08.2015, 10:57h

Dokumenta za treći upisni rok na prvu godinu osnovnih studija na Univerzitetu Crne Gore podnose se danas, a ostalo je 76 budžetskih i 373 samofinansirajuća mjesta. Slobodnih mjesta ima na fakultetima umjetnosti, odjeljenjima Pravnog i Ekonomskog fakulteta u Bijelom Polju, Mašinskom, Filozofskom, Medicinskom, Metalurško-tehnološkom, Građevinskom, Prirodno-matematičkom, Biotehničkom, Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i Fakultetu za pomorstvo, prenosi Mina. Mjesta ima i na Institutu za strane jezike i studijskom programu za obrazovanje učitelja na albanskom jeziku. Stranci imaju pravo upisa na osnovne i specijalističke studije pod jednakim uslovima kao i crnogorski državljani. Prema akademskom kalendaru, studijska godina počeće 21. septembra.

Dokumenta za treći upisni rok na prvu godinu osnovnih studija na Univerzitetu Crne Gore podnose se danas, a ostalo je 76 budžetskih i 373 samofinansirajuća mjesta.

Slobodnih mjesta ima na fakultetima umjetnosti, odjeljenjima Pravnog i Ekonomskog fakulteta u Bijelom Polju, Mašinskom, Filozofskom, Medicinskom, Metalurško-tehnološkom, Građevinskom, Prirodno-matematičkom, Biotehničkom, Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i Fakultetu za pomorstvo, prenosi Mina.

Mjesta ima i na Institutu za strane jezike i studijskom programu za obrazovanje učitelja na albanskom jeziku.

Stranci imaju pravo upisa na osnovne i specijalističke studije pod jednakim uslovima kao i crnogorski državljani.

Prema akademskom kalendaru, studijska godina počeće 21. septembra.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register