Tata, vidi šta sam nacrtao

Objavljeno: 31.05.2014, 20:35h

Jedan četvorogodišnjak iz Kine zna mnogo lijepo da crta – čovječuljke, nasmijana lica, brkove, bradu, kosu po tatinoj slici u pasošu… Porodični put u Južnu Koreju bio je više nego interesantan jednom tati koji nije pazio gdje ostavlja pasoš, dijete i hemijsku olovku. Njegov sin je riješio da prekrati vrijeme crtanjem po dokumentu. Nije problem što je crtao čovječuljke, linije i životinje po pasošu, ali što je riješio da tati docrta veće oči i brkove, to je napravilo problem i učinilo da tata postane neprepoznatljiv vlastima zemlje koje su rekle da će morati da ostane u zemlji ukoliko ne dostavi validnu dokumentaciju do vremena polaska. Slika ižvrljanog pasoša se pojavila na društvenoj mreži Weibu, postavio je tata Čen, uz poziv za pomoć.

Jedan četvorogodišnjak iz Kine zna mnogo lijepo da crta – čovječuljke, nasmijana lica, brkove, bradu, kosu po tatinoj slici u pasošu…

Porodični put u Južnu Koreju bio je više nego interesantan jednom tati koji nije pazio gdje ostavlja pasoš, dijete i hemijsku olovku.

Njegov sin je riješio da prekrati vrijeme crtanjem po dokumentu. Nije problem što je crtao čovječuljke, linije i životinje po pasošu, ali što je riješio da tati docrta veće oči i brkove, to je napravilo problem i učinilo da tata postane neprepoznatljiv vlastima zemlje koje su rekle da će morati da ostane u zemlji ukoliko ne dostavi validnu dokumentaciju do vremena polaska.

Slika ižvrljanog pasoša se pojavila na društvenoj mreži Weibu, postavio je tata Čen, uz poziv za pomoć.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply