Vujanović i dalje najpopularniji

Objavljeno: 30.12.2012, 20:10h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je i dalje ubjedljivo najpopularnija politička ličnost u Crnoj Gori, pokazali rezultati istraživanja koje je u decembru sprovela TV Vijesti u saradnji sa agencijom Ipsos Stratedžik marketing. Vujanović je ubjedljvio najpopularniji političar tokom 2012. jer ga podržava većina i Crnogoraca i Srba. Na drugom mjestu po pozitivnim ocjenama je bivši premijer, a sadašnji ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić. Na trećem mjestu je izvršne direktorica MANS-a Vanje Ćalović, a na četvrtom je premijer Milo Đukanović i on bilježi rast u drugoj polovini godine. Ministarka odbrane Milica Pejanović Đurišić sada je peta po pozitivnim ocjenama i kod nje postoji rast negativnih ocjena u odnosu na novembar. Među prvih deset, prvi put su potpredsjednik Vlade iz SDP-a Vujica Lazović i novi ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević. Miodrag Lekić je na šestom mjestu ima više i pozitivnih i negativnih ocjena. Sa liste top 10 je ispao lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović, što je vjerovatno posljedica dešavanja u Nikšiću, prenosi portal Vijesti. Na prvom mjestu po broju negativnih ocjena godinu  završava predsjednik Skupštine i lider SDP-a Ranko Krivokapić. “On jedini među prvih deset ličnosti ima negativan ukupni skor. Najveći razlog za to je što ima izuzetno malu podršku Srba“, rezultati su istraživanja.  

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je i dalje ubjedljivo najpopularnija politička ličnost u Crnoj Gori, pokazali rezultati istraživanja koje je u decembru sprovela TV Vijesti u saradnji sa agencijom Ipsos Stratedžik marketing.

Vujanović je ubjedljvio najpopularniji političar tokom 2012. jer ga podržava većina i Crnogoraca i Srba.

Na drugom mjestu po pozitivnim ocjenama je bivši premijer, a sadašnji ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić.

Na trećem mjestu je izvršne direktorica MANS-a Vanje Ćalović, a na četvrtom je premijer Milo Đukanović i on bilježi rast u drugoj polovini godine.

Ministarka odbrane Milica Pejanović Đurišić sada je peta po pozitivnim ocjenama i kod nje postoji rast negativnih ocjena u odnosu na novembar.

Među prvih deset, prvi put su potpredsjednik Vlade iz SDP-a Vujica Lazović i novi ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević.

Miodrag Lekić je na šestom mjestu ima više i pozitivnih i negativnih ocjena.

Sa liste top 10 je ispao lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović, što je vjerovatno posljedica dešavanja u Nikšiću, prenosi portal Vijesti.

Na prvom mjestu po broju negativnih ocjena godinu  završava predsjednik Skupštine i lider SDP-a Ranko Krivokapić. “On jedini među prvih deset ličnosti ima negativan ukupni skor. Najveći razlog za to je što ima izuzetno malu podršku Srba“, rezultati su istraživanja.

 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register