Sestre bliznakinje miss i prva pratilja

Objavljeno: 30.09.2012, 11:56h

U finalnom takmičenju za najljepšu djevojku Libana “Miss Lebanon 2012”, u organizaciji televizije LBC, takmičilo se 16 djevojaka, a titulu miss Libana osvojila je dvadesetjednogodišnja Rina Sibani. Lentu prve pratilje ponijela je njena sestra bliznakinja Romy, što je po prvi put u istoriji ovog takmičenja da dvije sestre budu proglašene za najljepše u svojoj zemlji. Stručni žiri u čijem sastavu je bila i popularna umjetnica Nancy Ayram imao je velike dvojbe po pitanju koju od sestara proglasiti ljepšom, a publika je ovacijama pozdravila ovaj neobični rasplet takmičenja za miss Libana.

U finalnom takmičenju za najljepšu djevojku Libana “Miss Lebanon 2012”, u organizaciji televizije LBC, takmičilo se 16 djevojaka, a titulu miss Libana osvojila je dvadesetjednogodišnja Rina Sibani.

Lentu prve pratilje ponijela je njena sestra bliznakinja Romy, što je po prvi put u istoriji ovog takmičenja da dvije sestre budu proglašene za najljepše u svojoj zemlji.

Stručni žiri u čijem sastavu je bila i popularna umjetnica Nancy Ayram imao je velike dvojbe po pitanju koju od sestara proglasiti ljepšom, a publika je ovacijama pozdravila ovaj neobični rasplet takmičenja za miss Libana.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply