Trimo 11. godinu zaredom upućuje izazov mladim istraživačima

Objavljeno: 31.01.2012, 17:13h

Istraživački radovi, koji sadrže najsavremenija dostignuća nauke, nove pristupe i rješenja, autori i autorke mogu da predaju do 18. marta 2012.

Istraživači iz 15 evropskih zemalja mogu od danas da predaju svoje diplomske i specijalističke radove, master disertacije i doktorske teze na tradicionalno takmičenje koje je osnovao Trimo, evropski ponuđač kompletnih rješenja za čelične zgrade, krovove, fasade, čelične konstrukcije, kontejnere i zvučno-izolativne sisteme.

Istraživački radovi, koji sadrže najsavremenija dostignuća nauke, nove pristupe i rješenja, autori i autorke mogu da predaju do 18. marta 2012.

Trimovo takmičenje ohrabruje inovacije i kreativnost kod mladih istraživača i podstiče saradnju između komercijalnog i akademskog sektora na globalnom nivou.

Prošlogodišnji dobitnici nagrada bili su mladi istraživači iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Italije, Poljske i Velike Britanije.

Za poslednjih deset godina, Trimo je dodelio više od 400 nagrada, od kojih je 229 dodeljeno diplomskim radovima, 85 master disertacijama i specijalističkim radovima i 87 doktorskim tezama. 226 mentora sa 53 univerziteta iz 12 evropskih zemalja takođe je sarađivalo na tim radovima.

Trimo, koji istražuje i razvija nove biznis modele, procese, usluge, proizvode, tehnologije i tržišta u okviru svog poslovanja tokom više od pedeset godina, takođe obraća posebnu pažnju na mlade studente iz Evrope i ohrabruje njihove inovativne ideje.

Kandidati mogu da se prijave popunjavanjem prijave objavljene na sajtu Trimo Research Awards (http://www.trimo-researchawards.com/) i prijavljivanjem ili ličnom dostavom originalnog rada do 18. marta 2012, na adresu Trimo d.d., Komisija za istraživački rad, Prijateljeva cesta 12, 8210 Trebnje, Slovenija.

Za više informacija, kandidati mogu da se obrate na mejl adresu: [email protected]

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register