SNP čeka izjašnjavanje DPS i SDP o Medojevićevom predlogu

Objavljeno: 31.08.2011, 22:57h

Glavni odbor Socijalističke narodne partije se nije danas popodne izjasnio o predlogu Nebojše Medojevića, lidera Pokreta za promjene, da se nastavni predmet u školama nazove maternji jezik i književnost. SNP je prvenstvo u izjašnjavanju o Medojevićevom kompromisnom predlogu prepustio Demokratskoj partiji i Socijaldemokratskoj partiji, članicama vladajuće koalicije. “Smatramo da su se stvorili uslovi da se predsjedništva DPS-a i SDP-a izjasne o predlogu Nebojše Medojevića“, kazao je, nakon sjednice Glavnog odbora, predsjednik SNP Srđan Milić. On je ponovio da poslanici SNP-a neće glasati za izborni zakon “ako ne budu ravnopravni srpski i crnogorski“.

Glavni odbor Socijalističke narodne partije se nije danas popodne izjasnio o predlogu Nebojše Medojevića, lidera Pokreta za promjene, da se nastavni predmet u školama nazove maternji jezik i književnost.

SNP je prvenstvo u izjašnjavanju o Medojevićevom kompromisnom predlogu prepustio Demokratskoj partiji i Socijaldemokratskoj partiji, članicama vladajuće koalicije.

“Smatramo da su se stvorili uslovi da se predsjedništva DPS-a i SDP-a izjasne o predlogu Nebojše Medojevića“, kazao je, nakon sjednice Glavnog odbora, predsjednik SNP Srđan Milić.

On je ponovio da poslanici SNP-a neće glasati za izborni zakon “ako ne budu ravnopravni srpski i crnogorski“.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register