Kerum začikava Mugija

by | jul 6, 2011 | Razgovornica | 15 comments

Piše: Građinin

Gradonačelnik Splita Željko Kerum najavio je gradnju (i to parama iz svog džepa) najvećeg kipa Isusa na svijetu na brdu Marjan.

Ima li naš gradonačelnik Mugoša odgovor na ovaj izazov svog kolege?

15 0 komentara

  1. Dukljan

    Da, Mugi ce uzvratiti gradnjom najvisocije statue Isusove miljenice Marije Magdalene na brdu Ljubovic. Licno ce skupljati donacije gradjana Glavnoga grada i sire okoline, a sam ce priloziti cjelokupni iznos svoje tri buduce diplomatske plate.

  2. Zipp

    Vala mu Mugoša ne bi smjeo ostati dužan, trebao bi i on napraviti nešto grandiozno, kao što samo on, Kerum i Bandić mogu i znaju.
    Možda da napravi najveći bazen na svijet i u Beograd?
    Ili dodjeli 50-tak stanova socijalno ugroženim – i to svojih stanova, kao što Kerum svojim sredstvima pravi njaveći kip Isusa?

  3. rogoje

    Ma kakav Kerum i ostali bakraci, Mugi je apsolutni sampion ili smo svi zaboravili najavljeni projekat TUNELA ISPOD GORICE, sve sa parama iz budzeta nije on lud da svoje pare daje, pa zaobilaznice ( koje adekvatno ime projekta) kada ljudima oduzima bez nadoknade, pa ovo pa ono….sve projekat do projekta za cudjenje i sram.

  4. Crnjo

    Mugosa bi trebao da konsultuje onoga Amfilohija koji bi mu preporucio da na svako crnogorsko brdo postavi neki krst. On zna sve cake, on zna kako se to radi. Istina, Amfi ce brzo morati da se pojavi na sudu. Ne pise mu se dobro!

  5. Đoka

    Prljave ste vi novine kad dozvoljavate vredjanje jednog crkvenog poglavara a ostale tekstove koji se vama ne svidjaju brisete.
    Neka vam to ide na obraz i medjunarodnu pravdu o kojoj visamo pricate.
    Nas Srbe to sto vi radite ne vredja jer smo navikli da nas malogradjani poput vas vrlo cesto vredjaju ali na medjunarodnoj sceni smo najbolji u svemu.
    Nazalsost poput Mugija crnogorci su samo spretni u pljacki svojih gradjana i gde jos mogu da okalape, ali gledajuci kako se primice medjunarodna pravda morat ce to da se koriguje.

  6. Tri

    Odakle Titogradu i Podgorici pare da se zida?
    Čije su to pare?
    Nema grada, nadaleko, koji se od 1945. na ovamo toliko gradi, a sve od nezaradjenih i otetih para.

  7. Đoka

    To sto se u Podgorici gradi sve je privatno i od opljaclanih para, pogledajte preko morace sve je maltene Milovoga brata Aca pa onda idemo redom.
    Dakle u Podgorici i Crnoj Gori se pljacka a opljackanim gradi, tome treba stati na put pravednom istragom i vracanjem novca Crnogorskom narodu.

  8. Car Banjski

    OVI LOPINGERI NEKA PODIGNU MILU DUPLO VECI JER IM JE NAPUNIO GUZICE ONIM STO SU KOMUNISTI GODINAMA STVARALI*

  9. Srecko

    Cestitam Mugiju na ponovnom izboru za gradonacelnika Podgorice. Nema boljega od vas Mugi. Zivijo nam stotinu godina!

  10. Pero

    Ja mislim da nije bilo goreg dana,osim naravno bombardavanja s kraja drugog svjetskog rata za Podgoricu nego onaj parking Miomira Mugose.Neka to,no se on usudio da ucini Podgoricu takvom da je ne moze covjek prepoznat,sram ga bilo,ne.Imitira mi Evropu.I nije ga stid sto ima dvije kuce.Pa to je necuveno,jer da ima pravde i Boga trebao bi da ima najmanje pet-sest ako se uzme u obzir,koliko su oduzeli imovine,djedu mu i ocu.No sto je tu je.Da mi ga je ugrabit za gradonacelnika Cetinja(gdje i rodjen)bar jedno 8 godina,ne bi mi zao bilo umrijet.P.S.Nijesam clan nijedne partije…

  11. rogoje

    Update;

    Dobi Mugi jos 5 godina da vedri i oblaci Podgoricom, pa skladno tome mozemo ocekivati razne egzibicije “inventivnog” gradonacelnika.

  12. ah da sam ....

    E lakse je pametovati i laprdati nego se trudit da tu pamet na djelu vidimo i dostojno pricanje.

Submit a Comment