YIHR najavila novu sezonu lova na zloupotrebe službenih automobila

Objavljeno: 12.05.2011, 07:52h

Inicijativa mladih za ljudska prava u Crnoj Gori (YIHR) je obznanila danas da od polovine maja nastavlja da monitoruje korišćenja službenih automobila, s ciljem da se uvede red u ovu oblast. YIHR je pozvala sve službenike koji imaju ovlašćenja da koriste službena vozila i njihove nadređene da poštuju crnogorske zakone. Uz saopštenje za medije su proslijeđene i fotografije snimljene početkom maja na parkingu jednog od supermarketa u Podgorici, na kojima se vidi privatna upotreba službenog automobila marke Audi registarskih oznaka: PG -CG – 754.

Inicijativa mladih za ljudska prava u Crnoj Gori (YIHR) je obznanila danas da od polovine maja nastavlja da monitoruje korišćenja službenih automobila, s ciljem da se uvede red u ovu oblast.

YIHR je pozvala sve službenike koji imaju ovlašćenja da koriste službena vozila i njihove nadređene da poštuju crnogorske zakone.

Uz saopštenje za medije su proslijeđene i fotografije snimljene početkom maja na parkingu jednog od supermarketa u Podgorici, na kojima se vidi privatna upotreba službenog automobila marke Audi registarskih oznaka: PG -CG – 754.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

 1. Prolaznik says:

  Pazarilo se malo, a?

 2. Shurda says:

  Mora da ga je posla sef u trgovinu, ne bi on smio sam.

 3. podgoricanin says:

  Ma to je “sluzbeno” mora i na poslu da se popije kafa, nesto prezalogaji, po koja casica alkohola da se baci niz grlo……, ne bi oni zloupotrijebili, znamo se, bez ovako iz “krajnje nuzde”.
  Ovi iz YIHR-a su bez duze, pustili bi ih da umru od gladi i zedji, a da se ne upitaju sto bi mi bez njih.

 4. C says:

  SLUZBENO JE KADA SE NA SELO IDE ZA VRECU KRTOLE KADA SE KOPA BABA KADA SE IDE NA PIJACU* POKRIVAJU LICE ZAVJESOM OD GUZICE*

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register