Oooooooruuuk!

Objavljeno: 02.04.2011, 14:01h

Radne akcije! Kad ćemo ‘opet?

Radne akcije! Kad ćemo ‘opet?

\"

Piše: PCNEN & omladinci/omladinke

Juče je bio dan omladinskih radnih akcija. U Crnoj Gori su se nekadašnji akcijaši prisjećali kako su udarnički gradili željezničku prugu Nikšić – Titograd ili, govoreći jezikom savremenim, Nikšić – Podgorica. Mediji su prenijeli zarazni pesimizam bivših omladinaca – toga više nikad biti neće!

Ma, da li je baš tako? Kome se ide na omladinsku radnu akciju? Šta bi gradio i pod kojim uslovima? S kim bi volio da radi u brigadi? Ko bi volio da mu bude komandant/komandantica, itd?

One kojima ova tematika nije bliska, upućujemo na on line leksikon YU mitologije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

 1. Fukoo says:

  Bojim se da ih mi, sadasnji omladinci, necemo docekati, ali, posto se sve stvari na svijetu ponavljaju, ponovo ce nekad akcijasenje biti u modi.

 2. Srgo says:

  Na akcijama je bilo ljubavi i seksa, a to ukijek privlači omladinu.

 3. Udarnik says:

  “Druze Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo.” Zivjelo brastvo i jedinstvo! Zivjeo radni narod Federativne republike Jugoslavije! Crna Gora nam je dala, trides i sest djenerala, a Hrvatska zemlja bratska, druga Tita za Marsala. Omladino, spremite se da idemo na radne akcije, i da izgradjujemo nasu lijepu domovinu Crrnu Goru.

 4. Dobrovoljac says:

  Ostavite Internet, izadjite iz tih zadimljenih prostorija, zasucite rukaave i pocnite nesto da radite za zemlju u kojoj ste prvi put izgovorili onu finu i toplu rijec MAMA.

 5. Dobrovoljac says:

  Nema radnih akcija sa ovom bezosjecajnom razmazenom i sebicnom omladinom. Oni mogu preko fejsbuka da organizuju neke proteste, ali kad se radi da se nesto uradi za drzavu, nigdje ih nema. Umiju samo da kukaju sto im drzava nije uradila ovo, ili ono za njih, i na tome se zavrsavaju ti njihovi prohtjevi. Nema vise onih dobrih i postenih omladinaca i omladinki. Cast i cest izuzecima.

 6. Đoka says:

  Jebite se zasto mi brisete komentar konji.
  Jeli to ta vasa montenegro demokratija ili sta je pa u Evropu moze da se diskutuje kako hoces iznas ne kao kod smrdogoraca i nekakvog njihovog dostojanstva kojeg nemaju.
  Mislite da uvedete svoju demokratiju na mala vrata i ne mareci da je ona lopovska i kriminalna sto ne ide uz Evropsku demokratiju.
  Sad vam mozda moze malo jasnije biti da nema nista od vaseg varanja Evrope a na racun bilo kojeg naroda u CG.

 7. Vukso says:

  Zasto bi omladina isla na radne akcije da radi za dzabe? To isto mogu kod vecine poslodavaca u CG.

 8. Car Banjski says:

  OVI NASI BIVSI AKCIJASI SADA VLASTODRSCI MJESTO DA PLJUNU NA DLANOVE I ZAVRNU RUKAVE PLJUNUSE NA NAROD I ZAVRNUSE STANDARD*

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register