U Sloveniji sjutra orkanska bura

Objavljeno: 01.03.2011, 12:09h

Zbog orkanske bure u Sloveniji će sjutra biti proglašen crveni vremenski alarm, najviši stepen vremenske opasnosti. Slovenačka Agencija za životnu sredinu upozorava da će od danas po podne u primorskom dijelu Slovenije i njegovom zaleđu početi da duva orkanska bura koja će prelaziti brzinu od sto kilometara na sat. U isturenim područjima će udarci bure biti jači od 160 kilometara na sat. Zbog toga će sjutra, 2. marta, u pomenutom dijelu Slovenije, biti proglašena najviša vremenska opasnost, crveni alarm, koji upozorava na moguće velike štete i nesreće, prenosi RSE.

Zbog orkanske bure u Sloveniji će sjutra biti proglašen crveni vremenski alarm, najviši stepen vremenske opasnosti.

Slovenačka Agencija za životnu sredinu upozorava da će od danas po podne u primorskom dijelu Slovenije i njegovom zaleđu početi da duva orkanska bura koja će prelaziti brzinu od sto kilometara na sat.

U isturenim područjima će udarci bure biti jači od 160 kilometara na sat. Zbog toga će sjutra, 2. marta, u pomenutom dijelu Slovenije, biti proglašena najviša vremenska opasnost, crveni alarm, koji upozorava na moguće velike štete i nesreće, prenosi RSE.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register