MANS nastavlja pritisak na institucije zbog Valdanosa

Objavljeno: 01.03.2011, 19:14h

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) je poručila da će nastaviti pritisak na nadležne crnogorske institucije da do kraja ispitaju i utvrde odgovornost svih onih pojedinaca koji su kompaniji Cubus Lux omogućili da se uopšte kvalifikuju za zakup uvale Valdanos. "Što se tiče predstavnika kompanije Cubus Lux, koja je britanska samo po registraciji, smatramo da su besmisleni i uzaludni njihovi pokušaji da se MANS prevaspita kako ne bi nastavio da ukazuje na slučaj Valdanos", rečeno je u saopštenju MANS-a. Ova nevladina organizacija smatra da poništenje tendera za Valdanos i atmosfera koja je u javnosti oko toga kreirana može od ulaganja u Crnu Goru odvratiti samo investitore koji nijesu spremni da posluju po crnogorskim zakonima.

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) je poručila da će nastaviti pritisak na nadležne crnogorske institucije da do kraja ispitaju i utvrde odgovornost svih onih pojedinaca koji su kompaniji Cubus Lux omogućili da se uopšte kvalifikuju za zakup uvale Valdanos.

"Što se tiče predstavnika kompanije Cubus Lux, koja je britanska samo po registraciji, smatramo da su besmisleni i uzaludni njihovi pokušaji da se MANS prevaspita kako ne bi nastavio da ukazuje na slučaj Valdanos", rečeno je u saopštenju MANS-a.

Ova nevladina organizacija smatra da poništenje tendera za Valdanos i atmosfera koja je u javnosti oko toga kreirana može od ulaganja u Crnu Goru odvratiti samo investitore koji nijesu spremni da posluju po crnogorskim zakonima.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register