Da li je moguće…?

Objavljeno: 05.01.2011, 19:56h

… da usred zimske turističke sezone, potencijalni turisti ne mogu da nađu web site sa objedinjenim informacijama za sve ski-centre i izletišta o visini snijega?

… da usred zimske turističke sezone, potencijalni turisti ne mogu da nađu web site sa objedinjenim informacijama za sve ski-centre i izletišta o visini snijega?

Piše: Građanin

Zimska turistička sezona je uveliko počela. A Crna Gora je turistička destinacija, kao što znamo. "Sve je spremno za još jednu uspješnu zimsku turističku sezonu", uvjeravali su nas turisticki poslanici.

Želim povesti sjutra, 06.01.2010. godine dijete na Verušu ili Ivanova korita, eventualno u ski centar "Vučje". Kako ne znam da li ima dovoljno snijega, upravo sam nazvao Turističku organizaciju (TO) Podgorice da se informišem.

"Nemaju takvu informaciju", kažu, uz savjet da odgovor potrazim od Nacionalne  turističker oganizacije (NTO).

Nazivam NTO, ali ni oni nemaju takvu informaciju, već me ljubazno upućuju da informaciju potrazim od lokalne TO.

Da li je moguće da usred zimske turističke sezone, potencijalni turisti ne mogu da nađu web site sa objedinjenim informacijama za sve ski-centre i izletišta o visini snijega? I da takve informacije ne posjeduje čak ni u NTO!

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

 1. Skijash says:

  Da, moguce je. Ovdje u TO jos misle da turisti postoje zbog njih, a ne obrnuto.

 2. b says:

  PCNEN kao i mnogo puta do sada otvara huskanje o znacajnim temama.

 3. moja dezela says:

  Ja ne znam sto se cudis?
  ovo je Crna Gora,da ne moze biti crnja
  ovdje sekretarice piju kafe i nece das e jave na telefon.
  Ovdje je poginuo onaj ko msili da regularnim putem(bez veza,vezica,rodbine) zavrsi nesto u administraciji.
  Uputio sam par mailova ministarstvu zdravlja prije pola godine.Odgovor jos nije stigao.Nasuprot tome,Slovenacko Ministarstvo zdravlja mi je odgovorilo u narednih 24 casa.Hocemo u Evropu,sa ovim radnim navikama i mentalitetom.jadna je ta Evropa koja ce nas primiti,kukvane i poltronski raspolozene

 4. TSCG i TSPG says:

  IH ti se jos i cudis i pitas da li je moguce, izgleda da moj druze nijesi ni svjestan sta je sve moguce u ovoj drzavi. Odvedi djecu nedje u neku drugu zemlju od ove ti posla nema. Uzivaj te u snjeznim carolijama.

 5. gradjanin says:

  Na Ivanovim koritima ima dovoljno snijega za sankanje i ostala dječija uživanja. Juče poslijepodne sam dobio informaciju, najzad, i to od dječijeg odmarališta sa Ivanovih korita, što me je opredjelilo da podjem tamo.
  Dijete je uživalo, a i ja sa njim.
  Preporučujem vam da ih odvedete ovih neradnih dana.
  Mislim da je stvarno sramota da nemamo dnevne informacije o visini i kvalitetu snijega, prohodnošću puteva, sadržajima i ostalom na crnogorskim skijalištima i zimskim izletištima.

 6. podgoricanin says:

  Tipicno, zar ne?

  Vjerovatno im je opravdanje da ski sezona traje toliko kratko da se ne isplati pribavljati ovakve podatke!!!
  CG je mala pa nasi turisticki radnici “razmisljaju” u stilu – obavjestenja o visini snjeznog pokrivaca, i ostale info, mozes lakse saznati uvidom na lice mjesta ili pitati komsiju?!!! A tako je i interesantnije, zdravije, uzbudljivije…. nego visiti na kompu.

 7. Simo says:

  Dali je moguće da je i ova sadašnja crna gora umiješana u trgovinu ljudskim organima skupa sa tačijem hiljadu posto jeste jer je milo njegov glavni prijatelj u švercu i kriminalu.
  A saznao sam de se ista privatna ordinacija nalazi i u Podgorici, kao ona što je optužena u Prištini.

 8. Lazar says:

  Treba shvatiti da ogromna vecina gradjana u CG ne koristi Internet u koridne svrhe (online kupovina, online placanja, ucenje na daljinu, obavljanje i organizovanje posla na netu i sl.).
  Sa druge strane ni jedan od ovih usluga gotovo da se ne pruza u CG. Najveci internet domet CG gradjana je “fejsbucenje”.
  Sa jedne strane nepostojanje bilo kakvih usluga na Internetu, i sa druge “nezahtjevni” potrosaci tih usluga. Rezultat je da je CG bila i jos uvijek je periferija informaticki razvijenog drustva. A biti periferija u tome znaci biti periferija u svemu.

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register