Novogodišnja akcija Banke hrane

Objavljeno: 30.12.2010, 21:57h

Piše: Press služba Fondacija Banka hrane je povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika donirala paketiće najranjivijim grupama mališana sa područja Podgorice i Danilovgrada. Po dvadeset pet paketića je uručeno mališanima sa smetnjama u razvoju koje okuplja nevladino udruženje "Pružite nam šansu" iz Podgorice  i  mališanima sa posebnim potrebama iz Danilovgrada koji su članovi nevladinog udruženja "Rastimo zajedno". Banka hrane je donirala novogodišnje paketće i djeci, žrtvama nasilja koji će novogodišnje praznike dočekati u skloništu za žene i djecu žrtve nasilja "Sigurna ženska kuća".  Novogodišnje paketiće u ovoj akciji Banke hrane dobilo je tridest petoro djece izbjeglih i raseljnih lica koji zive na području Podgorice, a čije su porodice u vrlo teškom materijalnom stanju. Banka hrane je mislila i o djeci iz porodica pogođenih poplavama sa područja Zete, te su za više od stotinu mališana koji žive u najugroženijim selima Gostilj, Bistrica i Kurilo dodijelili novogodišnje paketiće, u nadi da će im ovim humanim gestom makar malo ublažiti situaciju u kojoj su se našli zbog elementarne nepogode koja je zadesila ovo područje. Banka hrane je i kroz ovu akciju promovisala solidarnost i humanost, kao vrijednosti koje treba njegovati, jer mala pažnja i dobar gest za ove najranjivije grupe naših sugrađana znače mnogo. A te vrijednosti su prepoznali priajtelji Banke hrane, prije svega Mercator CG koji nam je obezbijedio najveci dio donacije, a znacajno su pomogli i Crnagoracoop Danilovgrad, Klikovac d.o.o i Primat te smo tako uspjeli da obezbijedimo više od dvjesta  paketića i uljepšamo novogodišnje praznike ovim našim najmlađim sugrađanima.

Piše: Press služba

Fondacija Banka hrane je povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika donirala paketiće najranjivijim grupama mališana sa područja Podgorice i Danilovgrada. Po dvadeset pet paketića je uručeno mališanima sa smetnjama u razvoju koje okuplja nevladino udruženje "Pružite nam šansu" iz Podgorice  i  mališanima sa posebnim potrebama iz Danilovgrada koji su članovi nevladinog udruženja "Rastimo zajedno". Banka hrane je donirala novogodišnje paketće i djeci, žrtvama nasilja koji će novogodišnje praznike dočekati u skloništu za žene i djecu žrtve nasilja "Sigurna ženska kuća". 

Novogodišnje paketiće u ovoj akciji Banke hrane dobilo je tridest petoro djece izbjeglih i raseljnih lica koji zive na području Podgorice, a čije su porodice u vrlo teškom materijalnom stanju.

Banka hrane je mislila i o djeci iz porodica pogođenih poplavama sa područja Zete, te su za više od stotinu mališana koji žive u najugroženijim selima Gostilj, Bistrica i Kurilo dodijelili novogodišnje paketiće, u nadi da će im ovim humanim gestom makar malo ublažiti situaciju u kojoj su se našli zbog elementarne nepogode koja je zadesila ovo područje.

Banka hrane je i kroz ovu akciju promovisala solidarnost i humanost, kao vrijednosti koje treba njegovati, jer mala pažnja i dobar gest za ove najranjivije grupe naših sugrađana znače mnogo. A te vrijednosti su prepoznali priajtelji Banke hrane, prije svega Mercator CG koji nam je obezbijedio najveci dio donacije, a znacajno su pomogli i Crnagoracoop Danilovgrad, Klikovac d.o.o i Primat te smo tako uspjeli da obezbijedimo više od dvjesta  paketića i uljepšamo novogodišnje praznike ovim našim najmlađim sugrađanima.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register