Zbog turizma, može i bez pasoša

Objavljeno: 01.04.2010, 09:42h

Uvođenje obaveze da građani koji putuju iz Srbije u Crnu Goru i obrnuto moraju imati pasoše za djecu do 18 godina planirano za 1. jul najvjerovatnije će biti prolongirano zbog predstojeće turističke sezone, piše beogradski list Alo. "To su standardi koji postoje i kod drugih. Trebalo je da pasoši budu uvedeni 1. januara, ali smo se sa crnogorskim kolegama dogovorili da se to odloži do 1. jula. Nedavno smo crnogorski ministar Ivan Brajović i ja razgovarali da to odložimo za još nekoliko meseci", rekao je srpski ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Uvođenje obaveze da građani koji putuju iz Srbije u Crnu Goru i obrnuto moraju imati pasoše za djecu do 18 godina planirano za 1. jul najvjerovatnije će biti prolongirano zbog predstojeće turističke sezone, piše beogradski list Alo.

"To su standardi koji postoje i kod drugih. Trebalo je da pasoši budu uvedeni 1. januara, ali smo se sa crnogorskim kolegama dogovorili da se to odloži do 1. jula. Nedavno smo crnogorski ministar Ivan Brajović i ja razgovarali da to odložimo za još nekoliko meseci", rekao je srpski ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply