‘Ta teška strana reč genocid’

Objavljeno: 01.04.2010, 09:55h

Beogradska policija je jutros oko dva sata privela devet aktivista i aktivistkinja Inicijative mladih za ljudska prava koji su na platou ispred Skupštine Srbije crvenim sprejom na trotoaru ispisali poruku "Ta teška strana reč genocid", javljaju beogradski online mediji. Aktivisti su pušteni poslije pet sati zadržavanja u policijskoj stanici Stari Grad. Gradska čistoća je oko 3.15 sati sa pločnika uklonila poruku, koja je bila namijenjena poslanicima Skupštine Srbije, povodom Deklaracije o osudi zločina u Srebrenici, koja je usvojena 30. marta.

Beogradska policija je jutros oko dva sata privela devet aktivista i aktivistkinja Inicijative mladih za ljudska prava koji su na platou ispred Skupštine Srbije crvenim sprejom na trotoaru ispisali poruku "Ta teška strana reč genocid", javljaju beogradski online mediji.

Aktivisti su pušteni poslije pet sati zadržavanja u policijskoj stanici Stari Grad.

Gradska čistoća je oko 3.15 sati sa pločnika uklonila poruku, koja je bila namijenjena poslanicima Skupštine Srbije, povodom Deklaracije o osudi zločina u Srebrenici, koja je usvojena 30. marta.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply