Mladić poginuo u centru Bara

Objavljeno: 02.09.2009, 08:36h

Božidar Živković (23) iz Bara je poginuo, a trogodišnja djevojčica je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila juče kasno poslijepodne. Nesreća se desila u centru grada, kada je Živković izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu kolovoznu traku, udario u više parkiranih automobila, izletio na trotoar i udario u drvo, prenosi Pobjeda. Prema navodima očevidaca, kada je automobil udario u jedan kombi, u njega je ulazio muškarac sa trogodišnjom djevojčicom, koja je zbog naglog krvarenja prebačena je u barsku bolnicu. Živković je preminuo u bolnici, ne dolazeći svijesti.

Božidar Živković (23) iz Bara je poginuo, a trogodišnja djevojčica je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila juče kasno poslijepodne.

Nesreća se desila u centru grada, kada je Živković izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu kolovoznu traku, udario u više parkiranih automobila, izletio na trotoar i udario u drvo, prenosi Pobjeda.

Prema navodima očevidaca, kada je automobil udario u jedan kombi, u njega je ulazio muškarac sa trogodišnjom djevojčicom, koja je zbog naglog krvarenja prebačena je u barsku bolnicu.

Živković je preminuo u bolnici, ne dolazeći svijesti.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register