Nikšićanin ranjen u Beogradu

Objavljeno: 01.09.2009, 23:58h

Nikšićanin Dušan Lazović (50) i Jelena Petrović (21) su ranjeni večeras u pucnjavi koja se dogodila u javnoj garaži na Obilićevom vencu u centru Beograda, javlja B 92, napominjući da su njih dvoje prebačeni u Urgentni centar i da je njihovo stanje stabilno. Kako tvrde očevici, Lazović je ranjen u predjelu desnog ramena, dok djevojka ima prostrelnu ranu na nozi. Na njihovo vozilo budvanskih registracija pucao je za sada neidentifikovani muškarac koji je pobjegao sa lica mesta u džipu u kome su ga čekale još dvije osobe. Novo na PCNEN-u! Blog namijenjen promociji Zakona o slobodnom pristupu informacijama. Uključite se.

Nikšićanin Dušan Lazović (50) i Jelena Petrović (21) su ranjeni večeras u pucnjavi koja se dogodila u javnoj garaži na Obilićevom vencu u centru Beograda, javlja B 92, napominjući da su njih dvoje prebačeni u Urgentni centar i da je njihovo stanje stabilno.

Kako tvrde očevici, Lazović je ranjen u predjelu desnog ramena, dok djevojka ima prostrelnu ranu na nozi.

Na njihovo vozilo budvanskih registracija pucao je za sada neidentifikovani muškarac koji je pobjegao sa lica mesta u džipu u kome su ga čekale još dvije osobe.

Novo na PCNEN-u! Blog namijenjen promociji Zakona o slobodnom pristupu informacijama. Uključite se.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register